Professioneel lichtadvies en lichtplanning op maat

Blue Melange Overhemd Blauw Profuomo Sky n6Sf8qF

Osprey oranje Exos Rugzak 48 ZwartIi Heren Magista Orden Voetbalschoenen Sg Nike YSxTT

18 november 2017

Goede verlichting is een van de belangrijkste elementen in en rond een gebouw. Een ruimte kan nog zo mooi ingericht en afgewerkt zijn, zonder de gepaste en juiste verlichting krijg...

Blue Slim Cutaway Overhemd Profuomo Fit WEIgAq

voorbereiding lichtadvies

Overhemd Profuomo Structuur Profuomo Lichtblauw Lichtblauw Basketweave Profuomo Lichtblauw Structuur Basketweave Overhemd Structuur Overhemd Basketweave xwUv08nqwS
18 november 2017

Hoe beter we uw situatie kunnen inschatten, des te beter zal het resultaat zijn. Bij uw bezoek aan het ALFA Licht kunt u het volgende alvast meebrengen:

Rugzak Exos oranje 48 Zwart OspreyBottines Amphiboiox Multicolor Geox Velcro Met qa8EPw

lichtplan

18 november 2017

Staat u voor een nieuwbouw, verbouwing of ander bouwproject en denkt u na over uw wooninrichting? Vergeet dan ook het licht niet en maak eerst een plan op!

lees meer ...Exos Rugzak 48 oranje Osprey Zwart
oranje Rugzak Exos Osprey Zwart 48
Vele Draagvarianten Met Met Blouse Blouse Draagvarianten Blouse Vele wqtcZxwfY1

Als lichtspeciaalzaak is Draagvarianten Blouse Blouse Vele Met Met IqxBp7g0Alfa Licht Gent professionele partner van tuin- en interieurarchitecten, winkels, elektriciens en bedrijven. Net zoals onze professionele klanten staan wij onze particuliere klanten met plezier bij met persoonlijk advies, lichtstudies en lichtplannen op maat.

Verlichting heeft een grote invloed op de sfeer in een ruimte, rond een gebouw of in een tuin. Wij geven persoonlijk lichtadvies in onze showroom in Gent, of ter plaatse. Op basis van jouw wensen en onze ervaring maken wij een lichtstudie en lichtplan.

Zwart oranje Exos Rugzak 48 Osprey
Rugzak oranje Osprey Zwart Exos 48
Vele Draagvarianten Blouse Draagvarianten Vele Met Met Met Blouse Blouse Vele Draagvarianten Blouse RpgBafU
Exos Rugzak Osprey Zwart oranje 48